Eclipse d.o.o.

ECLIPSE GRUPA je proizvođač velikih formata koji svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu.

KVALITETA

Osnovna zadaća svakog člana tima je aktivno sudjelovanje u kontroli kvalitete.

 

BRZINA

Svaki klijent mora imati pravovremene informacije. Rokovi isporuke skraćeni su najviše moguće,uz naš profesionalni tim i  zahvaljujući modernoj tehnologiji u naše četiri tiskare koje su idealno razmještene i prilagođene potrebama Europskog tržišta.

 

OPTIMIZIRANJE TROŠKOVA

Naš posao je poznavanje tržišta i neprekidno poboljšavanje proizvodnih procesa, traženje novih materijala, a sve u cilju smanjenja troškova na nužni minimum.

 

POUZDANOST

Točnost u realizaciji, a prema instrukcijama klijenta, kao i točnost pruženih informacija, zadatak je svakog člana tima.

 

ŽELIMO BITI KORISNI NAŠIM KLIJENTIMA

Naš cilj je zadovoljiti potrebe naših klijenata u svakoj situaciji.

Promet u 2015.godini: 27 mil. Eura

Mi poštujemo naše klijente.

 

TEHNOLOGIJA

Specijalizirani smo za printanje velikih formata koristeći modernu tehnologiju za offset tisak, digitalni tisak, te različite strojeve za sitotisak i doradu.

OFFSET je naša primarna tehnika tiska za srednje, a naročito za velike naklade Billboarda i City-light plakata. Koristimo offset i za POS produkciju, ambalažu, plakate, dekoracije i td, fokusirajući se uglavnom na velike formate. Koristimo najnovije CTP sisteme za osvjetljavanje offset ploča. Posjedujemo četiri petero-bojne offset mašine za ravni tisak. Maximalna brzina tiska je 10.000 araka na sat, a maximalni format je 150 x 205 cm.

Koristimo tehnologiju koja ne šteti okolišu.

SITOTISAK je tehnologija tiska za posebne primjene. Printamo na širokom rasponu materijala, kao što su papir, karton, valovita ljepenka, samoljepivi materijali i ostale folije, reklamni panoi itd. Koristimo i specijalne boje, kao što su metalik, fluorescentne, reljefne itd. Nudimo  i različite vrste lakiranja, parcijalnog lakiranja i td. Priprema se radi CTS ( computer to screen), što je neophodan preduvjet za kvalitetu sitotiska. Format mašine je 180 x 140 cm i mogu se koristiti solventne, vodene, UV i sublimacijske boje.

DIGITALNA TEHNOLOGIJA  se koristi za male naklade, bilo kojeg formata i  na bilo kojoj vrsti materijala. Raspolažemo sa  velikim brojem  mašina za digitalni tisak, kao što su  printeri za ispis u roli širine do 5 metara, UV i solventni, sheetfed printeri širine 240 cm i brzinom printa 500 m2 na sat, UV flatbed printeri za print  na papir, drvo i različite plastične materijale. Imamo i specijalne mašine za sublimaciju, te  Latex printere za tisak u visokoj rezoluciji. Radimo na najsuvremenijim printerima vodećih svjetskih proizvođača, koristimo tinte i materijale odgovarajuće kvalitete i trajnosti, pružamo usluge svih vrsta dorade. Digitalna tehnologija pokriva veliki spektar naših proizvoda, od Billboarda, preko Bannera, Trampolina i naljepnica, do dekoracija i POS proizvoda.

Za doradu koristimo razne mašine, koje nam dopuštaju sve vrste dorade, npr varenje sa vrućim zrakom ili visokim frekvencijama, rezanje, lasersko izrezivanje, 3D izrezivanje, vruća i hladna laminacija, ljepljenje, uokvirivanja i mnogo drugih vrsta dorade.

 

RAZVOJ I PROIZVODNJA

Pružamo kompletnu uslugu, od dizajna, proizvodnje, do logistike i instalacije. Imamo znatne kapacitete za razvoj POS produkcije i, zahvaljujući velikom iskustvu naših dizajnera, u mogućnosti smo našim kupcima, u vrlo kratkom roku, dostaviti za njih savršeno rješenje uz optimalne troškove.

 

TEHNOLOGIJA DORADE

Kompletna oprema za doradu nam dozvoljava da samostalno proizvodimo veliku paletu POS proizvoda, uglavnom od valovitih kartona, kartona i plastike. Za modele, makete, uzorke i male naklade koristimo plotere, a za veće naklade linije sa cilindričnim valjcima, te rezače mašine do formata 200 x 400 cm. Automatske mašine za laminiranje su za format 140 x 200 cm, kao i automatske ljepilice. Posjedujemo i mašinu za rezanje iz role u arak, kao i specijalni ploter za rezanje valovitog kartona. Površine proizvoda mogu se zaštititi laminacijom i lakiranjem, uključujući i UV lakiranje. Za pakiranje koristimo automatizirane mašine za pakiranje.

 

PROIZVODI

U našoj proizvodnji, koja radi non-stop, proizvodimo billboarde, city-lighte, zastave, naljepnice, trampoline za vanjsko reklamiranje i ostale ekološki prihvatljive proizvode.

 

LOGISTIKA

Pružamo logističku podršku, kao i skladištenje proizvoda, apliciranje i montažu.

 

CERTIFIKATI

http://www.eclipse-print.com/index.php/cs/novinky/2015-section/125-global-news/517-eclipse-print-as-completed-fsc-certification

 

POVIJEST

Društvo je osnovano 1991. godine započevši proizvodnju na jednom od prvih digitalnih strojeva koji su se pojavili na tržištu. Postupno su otvarane podružnice u Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, a kasnije i u Austriji i Njemačkoj. Digitalnu tehnologiju nadopunili smo sitotiskom i offsetom. Prvotno smo proizvodili samo Billboarde i razne dekoracije, a nakon 2000. godine započinjemo sa proizvodnjom POS materijala. Sadašnja struktura društva rezultat je postupnog povezivanja brandova Eclipse, Get+comp i Hechta, sa kojim je priključena i tiskara u Sloveniji, te prodajni uredi u Italiji i Hrvatskoj. Sadašnji  status od četiri proizvodna pogona,  u Češkoj, Poljskoj, Sloveniji i Mađarskoj, te prodajnim uredima u Njemačkoj, Austriji, Italiji i Hrvatskoj, stabilni su više od 15 godina.

 

JEDINSTVENA KVALITETA • VELIKA FLEKSIBILNOST • DOBRO KOORDINIRANI TIM • VELIKI KAPACITETI • EFIKASNOST • COLOR MANAGEMENT • ON-LINE UPRAVLJANJE• VRHUNSKI MATERIJALI • ODLIČNI PROIZVODI

Više o nama